desktop  Klik hier voor desktop-versie.  |Klik voor mobilemobile

Doelgroepen van

ahAvontuur is er voor individuen, plus eventuele partner, die een droom of wens hebben die nog steeds onvervuld is. Belangrijk bij hartenwensen, verlangens, dromen of hoe je ze ook noemt is dat ze positief zijn. Richt je op wat je wél wilt, niet op dat wat je niet (meer) wilt.

 

 Doelgroepen van

Vanzelfsprekend kan het in vervulling gaan van een wens maken dat je situatie zo verandert dat iets dat nu ongewenst is vermindert of zelfs verdwijnt. Maar de aandacht en dus de activiteiten zijn beslist gericht op iets positiefs. Hier staan enkele voorbeelden van hartenwensen om een idee te geven.

 

Enkele voorbeelden van wensen

ahAvontuur werkt samen met de deelnemer aan welk groot verlangen dan ook. De enige beperking is dat het in de intentie en uitvoering op geen enkele wijze anderen nadeel mag berokkenen en/of strijdig mag zijn met de wet.

Wellicht kent u iemand waarvan u vermoedt of weet dat diegene zijn droom vergeten is. Aarzel niet, begin er over, en wees verrast wat voor onverwachte wensen mensen kunnen hebben. Blijf er over praten en u zult zien dat het 'toeval' u een heel eind op weg helpt de draad weer op te pakken ... .
Het kan zijn dat dat niet genoeg is. De doelgerichte aanpak van ahAvontuur kan dan net het verschil maken.

 

Contra-indicaties

Het ahAvontuur is nadrukkelijk geen therapie. Het is gericht op het vervullen van een wens die betrokkene al lang koestert. Een wens kan vanzelfsprekend ook zijn dat u zich weet te bevrijden van gedrag waar u weinig controle over lijkt te hebben. Misschien kan ahAvontuur daarbij wel íets betekenen. Maar uiteenlopende therapieën zijn daar veel geschikter voor (en ook veiliger, denk aan terugval door te grote stappen).

ahAvontuur is niet geschikt bij:

of wanneer er sprake is van:

Wanneer u twijfelt of uw situatie wellicht een contra-indicatie is neem dan gerust contact met ons op.

dromen en wensen naar boven ◄◄◄ begin werkwijze

desktop  Klik hier voor desktop-versie.  |Klik voor mobilemobile

vrijdag 15 mei 2020 21:19 laatst bijgewerkt