desktop  Klik hier voor desktop-versie.  |Klik voor mobilemobile

 colofon van ahAvontuur.nl

hartenwens als hartenwens

Deze website is geheel in eigenbeheer ontworpen, geschreven en gepubliceerd door André Heine. Ook een hartenwens die in vervulling is gegaan. Met kleine ahaatjes, al gaat het maar om broncode in HTML ...


ontwerp + uitvoering: André Heine

Mensen die ahAvontuur de afgelopen jaren gevolgd hebben en zeker de laatste tijd, zien dat het continue in ontwikkeling is. Vooral met de herstart in Den Haag is er hard gewerkt aan de verbetering van de tekst op basis van groeiende inzichten in de werkwijze van ahAvontuur.

De website is gemaakt met een eenvoudig programma en is beslist niet state-of-the-art. Met weinig actuele kennis is een poging ondernomen om de site ook toegankelijk te maken voor i-phones en tablets. Dat is maar gedeeltelijk gelukt. Tips om het anders dan zo:

desktop  Klik hier voor desktop-versie.  |Klik voor mobilemobile

op te lossen zijn van harte welkom.

Maar de website is wel voldoende voor het doel: mensen te stimuleren aan de slag te gaan met hun hartenwens. En vervolgens het doel te bereiken met eenvoudige, doeltreffende middelen die op dit moment beschikbaar zijn en in lijn met het budget. En wellicht het aller belangrijkste:

 ... met veel plezier!!!

Vanzelfsprekend zijn op-, aanmerkingen en suggesties ter verbetering van harte welkom!

aanbevolen ◄◄◄ begin naar boven

desktop  Klik hier voor desktop-versie.  |Klik voor mobilemobile

vrijdag 15 mei 2020 21:19 laatst bijgewerkt